5 points e siaki ai vai inu moa ile taumafanafana!

1. Ia mautinoa ia lava le vai mo moa fafaga.

O se moa e inu pe tusa ma le faaluaina le tele o le vai nai lo le meaʻai, ma o le a maualuga i le taumafanafana.

O moa e lua vai inu vai i aso uma, o le 10:00-11:00 i le taeao pe a uma ona tuʻuina fuamoa ma le 0.5-1 itula aʻo leʻi pe moli.

O le mea lea, o a tatou galuega fa'afoe uma e tatau ona fa'ateteleina lenei vaitau ma 'aua ne'i fa'alavelaveina le vai inu a moa.

Ole fua faatatau ole taumafa ma vai ile vevela eseese ole siosiomaga Fa'ailoga ole vai
O le vevela o le siosiomaga Tulaga (1:X) Faailoga vaega o le tino Amioga
60oF(16℃) 1.8 Pale ma uati atrophy ma cyanosis
70oF(21℃) 2 vae fa'ato'a
80oF(27℃) 2.8 nofoa matala, mata'utia
90oF(32℃) 4.9 mamafa vave pa'u
100oF(38℃) 8.4 maso fatafata misi

 2. Fafaga vai i le po e faʻaitiitia ai le sasaina mate.

E ui ina taofi le vai inu o moa ina ua tape moli i le taumafanafana, ae e leʻi taofia le alu o le vai.

O le alu ese ma le vevela o le tino e mafua ai le tele o le vai gau i totonu o le tino ma aʻafiaga leaga o le tele o aʻafiaga leaga o le maualuga o le vevela i le siosiomaga, e mafua ai le viscosity toto, toto maualuga, ma le vevela o le tino.

O le mea lea, e amata mai i le vaitau pe a sili atu le vevela i le 25°C, ki moli mo le 1 i le 1.5 itula pe a ma le 4 itula talu ona tape moli i le po (aua le faitauina le moli, o le polokalame moli muamua e tumau pea e le suia).

Ma e manaʻo tagata e ulufale i totonu o le moa, tuʻu le vai i le pito o le laina vai mo sina taimi, faʻatali mo le malulu o le vai, ona tapuni lea.

O le kiina o moli i le po ina ia inu vai ma fafaga moa, o se faiga lelei lea e fa'amalie ai le le lava o mea'ai ma vai inu i le vevela o le ao ma fa'aitiitia ai le o'o mai o le oti.

faiga inu moa

 3. E taua le tausia o le vai malulu ma mama.

I le taumafanafana, pe a sili atu le vevela o le vai i le 30°C, e le manaʻo moa e inu vai, ma e faigofie ona tupu le faʻalavelave o moa vevela.

O le tausia lelei o le vai inu ma le mama i le taumafanafana o le ki lea i le soifua maloloina o le lafu ma le lelei o le gaosiga o fuamoa.

Ina ia faʻamafanafana le vai, e fautuaina e tuʻu le tane vai i luga o le pupuni susu, ma fausia se paolo pe tanu i lalo o le eleele;

Ia mata'ituina pea le lelei o le vai, fa'amama le laina vai i vaiaso ta'itasi, ma fa'amama le tane vai i le afa masina (fa'aaoga vailaau fa'apitoa po'o le quaternary ammonium salt disinfectant).

4. Ia mautinoa le lava o le vai susu.

O moa ua lava le vai inu ua faʻaleleia atili le faʻafefe o le vevela ma faʻaitiitia ai le oti i le taumafanafana.

O le vai e maua mai i le susu o le A-ituaiga fale mo le tuʻuina o moa e le tatau ona itiiti ifo i le 90 ml / min, sili atu i le 100 ml / min i le taumafanafana;

H-ituaiga fale e mafai ona faʻaititia lelei pe a mafaufau i faʻafitauli e pei o feces manifinifi.

E feso'ota'i fo'i le tulaga lelei o le susu, mamafa o le vai ma le mama o laina vai.

inu susu

5. Siaki soo susu ina ia aua ne'i poloka ma tafe.

O le tulaga o lo'o poloka ai le susu e tele mea o totoe, ma o le taimi e fai si umi e a'afia ai fuamoa.

O le mea lea, i le faaopoopo atu i asiasiga faifaipea ma le le aofia ai o le faʻalavelaveina o le susu, e tatau ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le vai inu i le tele e mafai ai.

I le vaitau maualuga o le vevela, o le fafaga pe a uma le susu susu ma susu e matua faigofie lava i le pala ma faʻaleagaina, ma o le a mafatia moa i faʻamaʻi ma faʻateleina le oti pe a uma ona 'ai.

O le mea lea, e tatau ona siaki pea ma sui le susu o le susu, ma aveese le susu susu i le taimi, aemaise lava le meaʻai i lalo o le atinaʻe ma meaʻai.

vai inu moa

Please contact us at director@farmingport.com!


Taimi meli: Iul-13-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: