Mafuaaga ma le Puipuia o le feanu o moa

I le fa'agasologa o le fa'atupuina ma le gaosiga, o tama'i mea susū i totonu o le fa'alolo o le a pa'i i fua o lefeanu moan, pe o se lupe, salu, fagaina po o se moa fafaga, o nisi o moa i totonu o le lafu o le a feanu vai i totonu o le faatanoa. o le a tafe mai le vai mucous mai lou gutu.E leai se fa'aletonu iloga i le tulaga o le mafaufau, tuputupu a'e ma le gaosiga o le moa.

 O lea ituaiga pua'i o moa e mautinoa lava e le o se mea masani, o le a la le mafuaaga o le pua'i o moa?E faapefea ona puipuia?

Iloiloga ma Puipuiga oSu'a moa

 1. Candidiasis (e masani ona ta'ua o le bursitis)

 Ose fa'ama'i fa'ama'i o le vaega pito i luga ole mea'ai e mafua mai ile Candida albicans.O moa e mumu fua o le a faasolosolo malie ona faʻaitiitia pe le faʻateleina a latou meaʻai, e faigata ona foloina, ma manifinifi.

O le Anatomy e masani lava ona fausia ai se pseudomembrane paʻepaʻe i totonu o le seleselega, o le lanu o le fua e faʻamalamalamaina, ma o le puipui i totonu o le faʻatoʻaga e afaina ma afaina, ma mafua ai ona feanu le mucus, O le fua o le amataga e telegese, ma le tuputupu ae ma le gaosiga o gaioiga. o le a le vave ona aliali mai le lafu, o lea e masani lava ona le faigofie ona maua e le au faifaatoʻaga.

https://www.retechchickencage.com/retech-automatic-a-type-poultry-farm-layer-chicken-cage-product/

 2. Mycotoxins oona

 O le tele lava o le vomitoxin, pe a faʻaalia le oona o le vomitoxin e pei o le vomiting vai, manava manava, fafaga substandard, o le lanu o le vai feanu e masani ona enaena enaena, o le fua faʻanatura, adenomyosis o loʻo i ai i totonu enaena uliuli, ma maʻi ogaoga o le gastric cuticle , Glandular faʻateleina, mucosal tafi.

 3. 'A'ai mea'ai rancid

 Na ‘ai e moa le fafaga rancid, lea e le masani ona faafefeteina i totonu o le faatoaga, e maua ai le acid ma le kasa, ma mafua ai ona tumu le faatoaga, ma tafe mai le vai oona oona mai le gutu pe a punonou ulu o moa.

 4. Fa'ama'i Newcastle

 Talu ai ona o le faamaʻi o Newcastle e mafai ona mafua ai le fiva i moa, o le a faateleina le aofaʻi o vai latou te inu.Ae ui i lea, o le feanu e mafua mai i le faamaʻi o Newcastle e masani lava o se vai viscous, o lona uiga, a sii i luga le moa i lalo, o le a tafe mai le gutu o le moa.Ae maise i le vaega mulimuli o le fafagaina, o faailoga muamua o le faamaʻi Newcastle, na te feanu vai acid ma toso feces lanu meamata i le taimi lava e tasi.

https://www.retechchickencage.com/retech-automatic-h-type-poultry-farm-layer-chicken-cage-product/

 5. Gastroenteritis

 E tele ituaiga o gastritis glandular, ma o le a tele auga.O le asō, o le a ou taʻuina atu ia te oe poʻo a faʻamaoniga o le manava o le glandular e mafua ai le puaʻi tigaina.O le amataga e sili ona iloa pe a uma le 20 aso.

O le taumafa taumafa e le faʻateleina pe le ausia le tulaga masani mo ni nai aso sosoo, ma faʻateleina le vai inu.E le o manino, o le mea na tupu o le soona fafaga, o fulufulu e uliuli, o le fua e tumu i le vai, leai se mea, o le fua faʻaanatura e matua tele le faʻaputuina o le vai, o le manava glandular e fula e pei o le gizzard, ma le tele o meaʻai e teuina i totonu o le manava glandular, lea e matala ma inelastic, ma o le puipui o le intestinal e faʻaleagaina.O moa manifinifi, ma'ale'ale, e le tele ni mamate, o moa o lo'o iai lea fa'a'ailoga e feanu vai ma e matua tuga.

 6. Intestinal coccidiosis, Clostridium ma isi lagona fefiloi

 Mafua ai le fulafula o le puipui o le intestinal, mafua ai le mumū i le lotoifale ma faʻamaʻi, vevela i totonu, tiga, e manaʻomia e le moa ona inu vai, ae o le vai e poloka mai le alu i lalo, o le tele o le mucus ma le vai e faʻafefiloi i totonu o le fua ma faʻaputu, refluxed , ma fa'aulu i le gutu, ma suia le galuega fa'afefe o le moa pe a uma ona 'ai.Mativa, e mafai ona iloa lenei mea e ala i feces, se numera tele o meaʻai meaʻai e leʻi faʻaogaina, ma le lanu o feces e samasama.E masani lava, i lenei tulaga, o le fua o moa e feanu vai e le maualuga, ma o le ai ai faʻamaʻi faʻafuaseʻi o le tasi ma le isi.

 7. Fa'avevela vevela

O lenei mafua'aga e masani lava ona amata ile taumafanafana.Ona o le vevela o le tau i le taumafanafana, e inu tele moa le vai, ona tupu ai lea o le tulaga o le feanu vai.E feanu moae manino lava.O lenei mafua'aga e tele lava ina fa'amaloloina e ala i le malulu.

https://www.retechchickencage.com/chicken-house/

 8. E maualuga le vevela i totonu o le fale, e maualuga le mafiafia, ma e laʻititi le ea.

O le tele o fa'ata'ita'iga fa'afoma'i o lo'o fa'aalia ai o moa e tutusa tausaga o le ai ai se tulaga ese'esega o le feanu i le vai ona o le maualuga o le fale moa ma ese le fa'avevela.

 9. Supa nenefu

 E tele moa fafaga, o ia mea uma ua silia ma le 150 aso le matutua.E fulafula foliga o fula'au fulafula, e vaivai le maualuga o le pua'i, ma e le o iloa nisi fa'ailoga.

 I se aotelega, e tele mafuaʻaga e feanu ai moa i le vai, ma o faʻamaoniga o mafuaaga eseese e eseese foi.O uo a le au faifaatoaga moa e mafai ona iloa le mafuaaga o le feanu o moa e tusa ai ma auga o le moa, ma amata mai i vaega o le puleaina ma faʻamaʻi, ina ia saʻo le puipuia ma togafitia.


Taimi meli: Me-23-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: