Fa'ato'aga moa e fa'amama fa'apenei!

1. Fa'amama fa'ama'i e feso'ota'i ma le vevela

I se tulaga lautele, o le maualuga o le vevela o le potu, o le sili atu lea o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o lea e fautuaina ai e faʻamaʻi i se maualuga maualuga i le aoauli.

faatoaga moa

2. Ia fa'amama fa'ama'i i taimi uma

Telefaatoaga moaer aua le gauai atu i le fa'amamago, ae na'o le mafaufau i le fa'ama'i pe a mama'i moa.O le mea moni, o se faiga e puipuia ai.I taimi masani, e tatau ona va'aia fa'ama'i fa'ama'i masani, pei ole ta'i tasi ile vaiaso.

 

3. Fa'aaogā fa'aaogā fa'ama'i

Aua ne'i fa'aogaina se vailaau fa'ama'i se tasi mo se taimi umi e aloese ai mai le tete'e atu i vaila'au.E sili le fa'aogaina o vailaau fa'ama'i se lua pe tolu.E manaʻomia foʻi ona tuʻufaʻatasia auala e faʻamama ai le faʻamaʻi i auala eseese, e pei o le vai inu vai, faʻamaʻi le siosiomaga, ma le faʻamama moa.

faatoaga moa

4. Fa'asagaga fa'ama'i pipisi

Aua ne'i fa'amama i totonu ole 48 itula a'o le'i faia tuipuipui ma pe a uma.

 

5. Fa'amama vai inu moa

E taua tele le mama o le vai inu o moa, a leai o le E. coli i totonu o le vai o le a sili atu i le tulaga masani, o lea e tatau ai ona faʻamaʻi le vai inu o moa.Aemaise lava pe a i ai alavai leaga a'o le'i o'o ma le mae'a o le fale moa, e tatau ona togafitia pe fa'amama alavai leaga ina ia taofia ai le mama'i o moa i vai inu.Ole Quicklime e le mafai ona fa'amama i moa.

faatoaga moa

6. E mafai e moa ona tutu ma mu le esophagus

Aua e matua vevela le limu vave pe a faʻafesoʻotaʻi ma le vai, e le lelei mo le manava ma mata o moa.


Taimi meli: Apr-25-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: