Retech lelei mamanu otometi laulau/broiler fale moa faatoaga moa

RETECH o lo'o fa'atumauina pea le tulituliloaina o mea faigaluega fa'apitoa maualuga.E sili atu i le 20 tausaga le soifua tautua e sau mai le filifilia o mea mataʻutia, maualuga le gauai atu i auiliiliga ma le lelei o le pulea o vaega taitasi.O galuega faatino manuia i atunuu e 51 i le salafa o le lalolagi ua faamaonia ai e mafai e a tatou meafaigaluega ona ausia taunuuga sili ona lelei i lalo o tulaga eseese o le tau.

O tagata taaalo i le maketi o meafaifa'ato'aga moa e molimauina le tele o tupe maua i Asia Pasefika ona o le faʻateleina o le faʻaaogaina o incubators ma brooders e tagata gaosi fuamoa;faʻateleina le faʻatau atu e ala i le faʻalauteleina o suauʻu e-fefaʻatauaʻiga.O loʻo faʻateleina le faʻatupeina e le au gaosi oloa i le atinaʻeina o faiga faʻapipiʻi otometi e faigofie ona faʻapipiʻi ma mama e faʻalautele le avanoa maketi.

Faʻatotonugalemu i luga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻagasologa o lafumanu, o loʻo faʻatupulaʻia le fua faatatau o le faʻaaogaina o masini faʻatoʻaga. O le tele o faiga faʻaautomatika ua maua ai se maketi talafeagai mo tagata e ona moa, e faʻamoemoe e faʻaleleia tulaga faʻatoʻaga aʻo faʻasaoina tau o tagata faigaluega. ua matua fa'atupula'ia i le fa'afaileleina, fa'ata'ita'iina ma le aoina o fuamoa, fa'ate'aina ma lafoa'i, aemaise lava mo moa.

O le faʻateleina o le faʻaogaina o paʻu moa faʻaautomatika ua mafua ai le faʻatupulaia o tupe maua mo le au gaosi oloa i le maketi o meafaifaʻatoʻaga moa i tausaga talu ai.
O lo'o fa'atupula'ia e le au fai fa'ato'aga moa i le lalolagi atoa le fa'autometi i faiga fa'ato'aga e mata'ituina lelei faiga ma faia tulaga lelei o le fa'ato'aga.O lenei mea e fa'amautinoa ai o lo'o soifua maloloina lelei ma fafaga moa moa ma moa. ta'aalo.O tupe maua a le maketi o meafaifa'ato'aga moa e tatau ona sili atu i le USD 6.33 piliona i le 2031.
O le manaʻomia mo brooders kasa alkaline mo moa o se faʻataʻitaʻiga lelei. Faʻaalia, o loʻo maua ai le taʻutaʻua o faiga faʻafefe otometi i le au faifaatoʻaga. Faigofie o le faʻamamaina ma le faʻapotopotoga o le faʻatauga autu e lua o loʻo faʻauluina le vaetamaina o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi masini. fa'aoga mo faifa'ato'aga moa.
O avanoa faʻaopoopo o le a oʻo mai i le manaʻomia o pusa faʻapipiʻi otometi e avea o se fofo gafataulimaina o le siʻosiʻomaga. E tele isi masini o loʻo maua le malosi ona o lo latou aafiaga lelei i le faʻaaogaina o le malosi mo fefaʻatauaʻiga vevela ma le faʻaogaina o le ea.


Taimi meli: Apr-07-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: