E fesoasoani le Retech ia te oe e fa'afailele moa ma le 20 tausaga o le poto masani

I le avea ai ma ta'ita'i gaosi meafaifa'ato'aga, RETECH FARMING o lo'o naunau e liliu mana'oga o tagata fa'atau i ni fofo atamai, ina ia fesoasoani ia i latou e ausia fa'ato'aga fa'aonaponei ma fa'aleleia atili fa'ato'aga.

Faatasi ai ma le suiga i le tele o fale e leai ni fale ma fafo, o loʻo i ai ni luʻitau e teu i lou mafaufau pe a fuafuaina fuafuaga mo le soifua maloloina ma le soifua manuia o moa. mo manulele i totonu o nei fale.
A e faʻanofoina manulele o loʻo i totonu o le fale puipui i le fale e leai se totogi poʻo le avanoa i fafo, o le a sili atu ona latou faʻaalia i lapisi, lea e mafai ona oʻo atu ai i se avanoa sili atu o faʻafitauli e pei o le coccidiosis.Coccidia o intracellular protozoan parasites e faʻateleina i totonu o le gutu. mafua ai le faaleagaina o aano.O lenei faaleagaina e mafai ona taitai atu ai i le faaitiitia o meaʻai paleni, faʻamama, toto gau, ma faʻateleina aʻafiaga i isi faʻamaʻi, e pei ole necrotizing enteritis.
Essential Oils Benefit Broiler Gut Health Faatasi ai ma taumafaiga e suʻe suʻesuʻega talafeagai i vailaau faʻamaʻi, o suauu taua e mafai ona avea ma se mea aoga.
I se faiga e sili atu ona afaina ai moa i lapisi ma otaota e afaina ai le coccidial, o le atiina ae o le puipuiga i le coccidiosis e sili atu ona taua nai lo moa mulimuli ane i totonu o le fale. susu o lapisi.
E mafai fo'i ona fa'atupula'ia fa'afitauli o le mānava. O nei fa'afitauli e mafua ona o le fa'ateleina o manu felelei i fe'ai ma pefu (i totonu o le otaota). e o'o atu ai i se anufe. O le fa'atuputeleina o anufe ma e o'o lava i uta tapeworm ua sili atu ona taatele i nei faiga. O fa'ama'i ate pipi'i e mafua mai i le Campylobacter hepaticus ma le C. bilis e sili ona taatele i lafu manu.
E faʻafefea ona faʻaogaina e le US layer industry e aunoa ma ni vailaʻau? Atonu na ausia le pito i luga o moa. O se suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai o le 43% o tagata faʻatau "i taimi uma" poʻo "masani" faʻatau moa na tausia e aunoa ma ni vailaʻau. Faitau atili ...


Taimi meli: Mati-25-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: