Matafaioi a pupuni susu ile taumafanafana mo fale moa

1. Taofi le malu o le fale

I lalo o le tulaga o le lelei o le ea, e mafai ona ki luga le ili umi e fausia ai se mamafa le lelei i totonu o le fale, ina ia mautinoa o le ea i fafo e ulu atu i totonu o le fale pe a maeʻa le malulu e ala i lepupuni susu.Pe a leaga le malulu o le fale, e faigata ona fausia se faʻalavelave le lelei i totonu o le fale, ma o le ea vevela mai fafo e mafai ona ulu i totonu o le fale e ala i le faʻafefe o le ea, ma o le ea malulu e le pupuni susu o le a matua faʻaitiitia. , ma e le lelei le aafiaga malulu.

Ina ia faʻateleina le saosaoa o le matagi i totonu o le fale, o nisi faifaʻatoʻaga e tatala faitotoa ma faamalama poʻo isi ea ea o le fale, ina ia tele le ea vevela o le a ulufale i totonu o le fale, lea o le a matua afaina ai le malulu o le pupuni susu.

O le mea lea, i le taimi o le faʻaaogaina opupuni susus, o avanoa uma i totonu o le fale moa e tatau ona poloka lelei, e aofia ai le taualuga, le faʻatasi o faitotoʻa ma faʻamalama ma puipui, ma le alavai.Ulufale i le fale e ala i le pupuni susu.

pupuni susu

2. Fuafua le aofa'i o ili i totonu o le fale ma le vaega o le fata susu

E tatau i le faifaatoʻaga ona fuafua le aofaʻi o tagata ili ma le pupuni susu o le fale moa e tusa ai ma le tau o le faʻatoaga moa, tausaga o moa ma le mamafa o totini.E masani lava, o le pupuni susu fou faʻapipiʻi e sili atu le faʻaogaina ma le maualuga o le malulu, ae faʻatasi ai ma le faʻaumiumi o le taimi faʻaoga, o le a pipii atu se vaega o algae i le pupuni susu pe poloka e minerale ma fua, lea o le a aʻafia ai le faʻaogaina o le ea ma le malulu. o le pupuni susu..

O le mea lea, pe a faʻapipiʻi le pupuni susu, e tatau ona mafaufau i le faʻaauau pea o le gau o le vaega aoga, ma faʻateleina le faʻaleleia o le pupuni susu.

3. Tausia se mamao i le va o le pupuni susu ma moa

A maeʻa le ea malulu e le pupuni susu e ulu atu i totonu o le fale moa, afai e feula saʻo i luga o moa, o le a maua e moa se tali malulu tele, o lea e tatau ai ona faʻapipiʻi lelei le pupuni susu e tusa ai ma le auala faʻaleleia o le fale moa.

Muamua lava, mo le fale moa mafolafola, o se potu pupuni susu faapitoa e masani ona fausia pe a faʻapipiʻi le faiga o pupuni susu, ina ia taofia le pupuni susu pe a ma le 1 mita le mamao mai le fata ipu i le fale moa, ma moa i luga. o le fata ipu e mafai ona gaoioi saoloto e aloese mai le malulu.Ea e faʻaitiitia ai le tupu mai o le malulu malulu.Lona lua, mo lafu moa, o le mamao i le va o le faʻapipiʻiina o le pupuni susu ma le tuʻuina o le fale moa e tatau ona pulea i le 2-3 mita, lea e le gata ina faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le malulu, ae faʻafaigofie foi le faʻamamaina o le moa moa, moa moa. , aoina fuamoa ma le fesiitaiga o lafu moa., aʻo aloese mai le faʻaleagaina o le pupuni susu i le taimi o gaioiga i luga.

 Afai o le pupuni susu e latalata tele i le lafu, e mafai ona faapipii se deflector i totonu o le fale, ina ia mafai ona oo atu le ea malulu i totonu o le fale i luga o le taualuga o le fale i luga o le malifa o le deflector, ona fefiloi ma le ea vevela i luga. le taualuga ma paʻu i le eleele poʻo lafu e faʻaitiitia ai le faʻalavelave faʻafefe o le ea malulu i lafu.Afai e le faatagaina tulaga, e mafai foi ona faaaoga se pepa palasitika faigofie po o se taga palasitika e sui ai le deflector e ausia ai le galuega o le deflecting le itu o le matagi.

4. Fa'apipi'i sa'o le paipa vai pupuni susu

Ina ia aloese mai le faʻapipiʻiina o le pepa fiber i luga o le pupuni susu ma le tafe o le vai, o le paipa paipa o le pupuni susu e faʻapipiʻiina i se sitaili matala, lea e faigofie mo le faʻamamaina ma le faʻamavaeina o le paipa vai.E le gata i lea, e tatau ona faʻatau le pupuni susu pepa fiber ma le suauʻu suauʻu e faʻamautinoa ai le saoasaoa o le tafe o le vai ma fufulu le pefu ma otaota i luga o le pepa fiber i le taimi.

pupuni susu

5. Paolo lepupuni susu

I le taumafanafana, afai e susulu saʻo le la i luga o le pupuni susu, o le a le gata ina mafua ai le maualuga o le vevela o le vai o le pupuni susu, e aʻafia ai le malulu, ae faʻaleleia ai foi le tuputupu aʻe o algae ma faʻaleagaina le pupuni susu ma faʻaitiitia ai lona ola tautua. .

O le mea lea, pe a faʻapipiʻi le faiga o pupuni susu, e tatau ona faʻapipiʻi se paolo i fafo e faʻafefe ai le pupuni susu.

Mulimuli mai ia i matou matou te fa'afouina fa'amatalaga fa'atosina.


Taimi meli: Me-07-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: