Le fa'aogaina o pupuni puipui matagi fale moa!

Ose faiga masani le fa'aogaina o le ea sa'o e fa'amalo ai moa i le vaitau vevela.Mo fa'ato'aga fuamoa fa'ato'a maualuga, o le saosaoa o le matagi i lefale moae tatau ona oʻo atu i le itiiti ifo i le 3m / s, ma le saosaoa o le matagi i totonu o le fale moa i nofoaga maualuga-vevela ma maualuga-sūsū e tatau ona oʻo atu i le sili atu i le 4m / s ina ia mafai ai ona sili atu le "matagi malulu".

fale moa

 O le "a'afiaga o le matagi" e masani lava ona faasino i le saosaoa o le matagi e faʻaitiitia ai le vevela o le tino o moa.

 O le a le tele o le aafiaga o le saoasaoa o le matagi i le vevela o le tino o moa?

"E tusa ai ma se suʻesuʻega a le Iunivesite o Georgia, o le saosaoa o le matagi na siitia mai le 0m/s i le 2.54m/s.Ole vevela ole tino ole moa ole a pa'ū ile sili atu ile 6°C.”

Ina ia maua le saosaoa sili atu o le matagi, o aʻu o le masani masani o le faia o lefale moataualuga, faaitiitia le maualuga o le fale moa, pe mai le pito i luga o le fale moa i luga o le taualuga tafatolu i lalo i lalo i mamao uma e faʻapipiʻi ai se matagi poʻo se ie puipui e faʻaitiitia ai le vaeluaga o le potu moa e faʻaleleia ai le saoasaoa o le matagi. i totonu o le fale.

Aisea e fai ai lenei mea, aemaise lava ona o le saoasaoa o le matagi e vavalalata vavalalata ma le vaega faʻasolosolo o lefale moa.

https://www.retechchickencage.com/contact-us/               fale moa

Fuafuaga o le saosaoa o le matagi i totonu o se fale moa e fa'alava fa'alava: savili savili = voluma fa'a'a'a'a / vaega fa'asaga o le fale.

O lo'o manino mai i lea fua fa'atatau ina ia fa'ateleina le saosaoa o le savili o le fale, a le fa'ateleina le ea o le fale, o lona uiga fa'aopoopo le aofa'i o ili fa'amalosi e le lelei, po'o le fa'aitiitia o le vaega fa'asaga o le fale.

O le faʻateleina o tagata fiafia o lona uiga o le faʻateleina o tau, faʻateleina le faʻaaogaina o le eletise, faʻateleina tau o le tausiga, ma i se taimi umi e faʻaopoopoina ai tau faʻagaioiga taua i le atinaʻe.

Ona fa'ateleina lea o le saosaoa o le matagi e tatau ona mafaufau mai le fa'aitiitia o le vaega fa'asaga o lefale moa.I lalo ifo tatou te malamalama ai i suiga o le moa moa i luma ma pe a uma ona faʻateleina le pupuni o le matagi e ala i faʻatusatusaga faʻapitoa.

tagata fiafia

Mo se faʻataʻitaʻiga: o se moa moa 12m lautele, 100m umi, o le itu puipui o le fale e 2.4m le maualuga, o le ogatotonu o le coop (le maualuga) e 4.8m, o le coop ua faʻapipiʻiina ma 10 50 inisi ili, le gafatia ea o le. ili ta'itasi ile -50 Pa e 31000m³/h.

Ona tatau lea o le savili savili o le moa moa: savili savili = ventilation volume / cross-sectional area = 31000 / 3600× 10 / [12× (4.8 + 2.4) / 2] = 86.1/43.2 = 1.99m/s

Afai tatou te faʻapipiʻi le taualuga poʻo le ie puipui i totonu o le moa moa, ina ia tumau le maualuga o le pito i luga o le fale poʻo le pito pito i lalo o le ie mai le eleele e 3.6m, ma o le maualuga o itu uma e lua o le fale e tumau pea e le suia, o le savili savili e = 31000/3600×10/[12×(3.6+2.4)/2]=86.1/36=2.39m/s

O le mea lea, i le tulaga o le numera tutusa o tagata fiafia, e ala i le faʻaitiitia o le vaega faʻasolosolo o le fale moa e mafai ona faʻateleina le saoasaoa o le matagi i luga o le faavae o le 0.4m / s muamua, o lona uiga, o le faʻaleleia atili o le 20%, o le suiga o le savili saosaoa gaosia e le matagi cooling aafiaga e ese foi, o le eseesega i le va o le lua matagi cooling aafiaga e tutusa ma le vevela o le 2., i le tulaga o le maualuga o le vevela, o le eseesega o le vevela o le 2ua lava lea e afaina tele ai moa.

A-ituaiga-papa-fale moa             https://www.retechchickencage.com/retech-automatic-a-type-poultry-farm-layer-chicken-cage-product/

 

Fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou iledirector@retechfarming.com


Taimi meli: Aukuso-12-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: