O le a le mea e fai i totonu o le fale moa pe a uma ona malulu?

I le oʻo mai o le tautoulu, o le fesuiaiga o le tau, malulu o le tau ma femalagaiga o manu felelei, o le maualuga o faʻamaʻi pipisi i moa ua lata ona ulufale, ma o moa e aʻafia i faʻamaʻi e mafua mai i le malulu malulu ma manu felelei.

O asiasiga o moa i aso taitasi e fesoasoani e iloa ai faafitauli i totonu o lefale moasiosiomaga ma faʻaleleia pulega i le taimi e faʻafetaui ai le suiga o le autumn.
O le tau e faasolosolo malie le malulu i le tautoulu, o le tau e fesuisuiai, o timuga e faʻaitiitia, e tusa ai ma uiga o le tau, o le autu autu o le tausiga o le soifua maloloina o moa e faʻavae i luga o le "puipuiga e sili atu le taua nai lo le togafitia", faʻaleleia le galuega o le puipuiga o le autumn. , faamanatu atu i le toʻatele o faifaatoʻaga e faʻalogo i faʻamatalaga o moa.

https://www.retechchickencage.com/new-design-automatic-a-type-4-tiers-160-birds-layer-chicken-cage-product/

Le a'afiaga o suiga ole siosiomaga ile fa'ama'i moa

1.o le eseesega o le vevela e sili atu, o le taeao ma le afiafi e sili atu le malulu.I se tulaga lautele, o le tau ia Setema na malulu, ina ia maua ai e le vaega o moa ni nai toe faʻaleleia ma fetuunaiga.Ae ui i lea, a'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le eseesega o le vevela i le va o le taeao ma le afiafi, ma fa'asolosolo malie le tau, o le a maua ai tulaga lelei mo le fa'ateleina o fa'ama'i viral ma fa'ama'i manava.

2.o le tau e mago, o lefale moa faateleina le pefu, o le moa respiratory mucosa e faigofie ona mago ta'e faaleagaina, o le ea taofia le tumau i microorganisms pathogenic o le pefu, faigofie e ala i le faaleagaina o le respiratory mucosa faamai, faaoso faamaʻi respiratory, aemaise le siosiomaga leaga o lefale moa, e faigofie ona maua i Escherichia coli ma Mycoplasma moa fa'ama'i fefiloi oona.

3. ua faateleina le namu po.O Setema o loʻo faʻateleina pea, o nisi faʻamaʻi e mafua mai i le namu, e pei o le moa ma le paʻepaʻe paʻepaʻe ua faasolosolo malie ona faʻateleina, aemaise o le paʻu-ituaiga faʻamaʻi faʻamaʻi namu o le a tupu i tulaga leaga o le pulega ma leai ni faiga e puipuia ai le namu i totonu o le faatoaga moa. fa'ama'i pipisi i se atunu'u.
Mai le tautoulu, o le faatoaga moa ua ulufale atu i le tulaga o le pulea lelei, o le tele o faifaatoaga e tatau ona mafaufau atoatoa i le fausaga o le fale, meafaigaluega i totonu ma isi tulaga, ona filifili lea i luga o le mamafa o moa, i le taimi o moa, pulega vaega laiti-faaliliu. , insulation, ventilation ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa auala faʻatinoina ma isi faʻamatalaga.

https://www.retechchickencage.com/retech-automatic-h-type-poultry-farm-layer-chicken-cage-product/

E tatau foi ona taulaʻi i le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi nei.

1.to faʻaleleia le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi manava, o le tele o latou e mafua ona o le le amanaiaina o le eseesega o le vevela i le va o le ao ma le po, ae le o le tuʻuina atu o le tautua fetu i le moa.

2. O le tele o faamaʻi malulu malulu e mafua mai i le tele o le vevela o le eseesega i le va o le ao ma le po ua faateleina, aemaise lava fatugaʻo felauaiga ma bursal, faʻaalia i se mafutaga vavalalata ma le timu ma le malulu i le po, o le amataga o le faʻamaʻi e sili atu ona faanatinati, ae o se le tele o faʻamaʻi sese ma le faʻaleagaina.

3. ona o le mamafa o le lafu e tele, o le manaʻomia mo le faʻafefe i le po, tapuni fale moamafua mai i le le lelei o le ea ma sili atu E. coli ma mycoplasma fefiloi lagona.

4. Influenza ma E. coli, mycoplasma fefiloi fa'ama'i amata ona tupu fa'ama'i.

https://www.retechchickencage.com/high-quality-prefab-steel-structure-building-chicken-farm-poultry-hosue-product/

5.chicken pox na amata foi ona aliali mai tulaga ogaoga, tele ona o le tuulafoaia o inoculation.Ia faia se galuega lelei o le puipuia ma le pulea o le tanesusu.

6.le puipuia o moa "ma'i maualalo vevela".O le maualuga o le vevela vevela, manava moa e faʻamalosia ai le tino e faigofie ona mafua mai i le leiloa o le HCO3-, e mafua ai le faʻaitiitia o le calcium o le moa, phosphorus ma isi minerale metabolism, e mafua ai le tupu aʻe o le ponaivi.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i ni nai vaega:

1. O le taimi malamalama masani i lenei vaitau o loʻo i se tulaga o le faʻapuʻupuʻu malie, lea e le fetaui i le gaosiga o fuamoa o moa.

Mo fale moae fa'aogaina le tu'ufa'atasiga o moli fa'ale-natura ma fa'amalama, e tatau ona gauai atu i le taimi e ki ma tape ai moli ina ia mautinoa o lo'o mautu itula moli i aso uma.

fale moa otometi

2. Fai se galuega lelei i le puleaina o fafaga.Va'ai toto'a i le vevela ma le susū i le vaitau fela'ua'i e puipuia ai fafaga mai le pala ma fa'amautinoa o lo'o 'aina e moa faga i totonu o le fa'amama mama fa'atasi i le aso e puipuia ai faga mai le leaga i le pito i lalo o le fa'afefe.

I le vaitau o le tau mafanafana ma le tautoulu, o le moa e masani ona maualuga le vevela ma maualuga le susū, lea e faigofie ona mafua ai mea pala.Afai e tele naua mea'ai e fa'aopoopo i le faatanoa, o le fafaga o lo'o totoe i le pito i lalo ole faatanoa mo se taimi umi e ono i'u ai i le leaga o mea'ai.

3, faʻalogo lelei i le faʻaaogaina o sana fou, e masani lava ona oʻo mai le tautoulu i luga o le maketi o le a foliga mai o se numera tele o sana fou, o le susu fou o sana e maualuga i se tulaga faʻafefeteina le taumafa o sana, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le susu o le eleele. ua matua faaitiitia le porotini, ina ia sa'o le fetuutuuna'i o taumafa i se taimi talafeagai.

I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le susu o le sana e manaʻomia le sili atu ona gauai atu i le teuina o sana, lelei faiga faʻafefe.

https://www.retechchickencage.com/broiler-chicken-cage/

Ua matou i luga ole laiga, o le a se mea e mafai ona ou fesoasoani ia te oe i le aso?

Please contact us at director@farmingport.com;whatsapp:+86-17685886881


Taimi meli: Aukuso-26-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: