Aisea e pogisa ai i taimi uma faatoaga moa tetele?

Atonu na e matamata i ni vitio ofaatoaga moa teteleluga ole Initaneti.O moa e teu i tamai pa.

O le faatoaga moa e matua pogisa lava ma pogisa i soo se mea.Aisea e fa'atupu ai e fa'ato'aga moa ia tulaga e le masani ai mo moa?

O le mea moni, o se faʻamoemoega tele o le faʻaogaina o le faʻafefe o le puipuia lea o le tupu mai o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le 'ai o moa, ma o le faʻataʻitaʻiga o le 'ai moa o le moa lava ia.

E te iloa pe fia ni moa i faatoaga moa e mate?Na feoti ona o le tutu o a latou soa.

Ioe, o moa, faapea foi ma pipi, pheasants, ma le tele o moa e iai se uiga uiga ese o le tutu i o latou uso a tagata.

https://www.retechchickencage.com/retech-automatic-a-type-poultry-farm-layer-chicken-cage-product/

I le lalolagi o moa, o loʻo i ai se faʻatonuga faʻasalaga e pei o le pecking order.O se fa'atonuga maualuga e fa'atusalia ai se tulaga maualuga.O moa e maualuga le pecking e mafai ona 'ai muamua, ma e mafai ona latou faʻafefe moa e maualalo le tulaga.

E lua ituaiga o faiga tau tagata e mafua mai i le fa'atonuga, o le tasi o le fufulu ma le isi o le tui o le fata.

E le gata i moa matutua le tausami i moa.O nisi taimi e amata ai foʻi ona ʻai e moa pe a iai ni fuamoa gau i totonu o le faamoega.

O le isi mausa a moa, a uma ona vaai i se moa ua sauaina e oo lava i le ma’uluulu o lona lauulu ma tula’i ma tafetotoi, ona toe sauaina lea e isi moa nai lo le fesoasoani i tagata vaivai.

Mofaatoaga moa, afai lava e tasi le moa ua pisia, atonu e i ai se fasiotiga tele, e iu ai i le tele o gau.

Afai e tele le aofaʻi o moa, ina ia faʻaauau pea ona mautinoa o latou tulaga, o le a masani ona tau le moa, ma iʻu ai i le faʻaleagaina.O le ala foi lea ua tatou vaai ai i ni moa tula ua uma ona tutui i nisifaatoaga moa tetele.

Mai lea taimi i lea taimi, o le le lava o le methionine e mafai foi ona taitai atu ai i le pecking o ituaiga tutusa.Mo moa, o le methionine o se amino acid taua e le mafai ona faʻapipiʻiina e le tino ma e tatau ona faʻaogaina e ala i meaʻai.Ma talu ai ona o fulu o manulele e iai le sulfur-methionine, o moa e leai se sulfur o le a tutu i fulu o isi moa, e oʻo atu ai i le 'ai tagata.

E lē gata i lea, e iai foʻi mata o moa e taʻua o le lick glands.Afai e leai se masima i mea'ai, e le lava le masima ma le tofo le lilo o le gutu o le gutu, ma o le a tatu'i e moa le gutu o isi moa e faaopoopo i le masima.

 O le tipiina o le tasi vaetolu o le gutu o le moa, e taʻua o le tipiina o gutu, o se auala masani.

 Fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou iledirector@farmingport.com!


Taimi meli: Iuni-16-2022

Matou te ofoina atu faʻapolofesa, tamaoaiga ma faʻatinoga soultion.

FESOASOANI TASI I LE TASI

Auina mai lau savali ia i matou: